04-07-2018

Chemona Nanocoat Technologies ontvangt in de week van 25-29 juni 2018 relaties en klanten op het evenemententerrein van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. Het bedrijf is sinds 2014 official supplier van Team Brunel in de Volvo Ocean Race dat zondag 24 juni j.l. op de derde plaats eindigde.

Chemona Nanocoat Technologies leverde verschillende producten aan Team Brunel. “Zo maakte het team onder meer gebruik van onze poetsproducten voor de buitenkant van het schip”, vertelt directeur Thomas Allart van Chemona Nanocoat Technologies. “Voor de binnenzijde leverden wij een antibacteriële coating.” Daarnaast zorgde het bedrijf voor een goed zicht voor de bemanning door de behandeling van de skibrillen met een speciale coating die de aanslag van zout water voorkomt.

De relaties en klanten van Chemona Nanocoat Technologies kunnen in de week van 25-29juni 2018 zelf een kijkje nemen op de boot van Team Brunel om bijvoorbeeld te zien hoe de zeilers slapen en eten. Ook kunnen ze met de bemanning in gesprek over hun ervaringen tijdens de ruim 80.000 kilometer lange zeilrace die vorig jaar begon.

Het Chinese Dongfeng won de etappe voor team AkzoNobel en Mapfre en legde meteen ook beslag op de eindzege. Daardoor mag Carolijn Brouwer zich samen met haar twee teamgenotes tot de eerste vrouwelijke winnaars van de Volvo Ocean Race rekenen.

Bron: www.vvvf.nl

09-02-2018

Op 6 februari 2018 was de eerste Masterclassdag Reiniging. Een dag waarop vijf masterclasses werden gegeven om de deelnemers een bredere kijk te geven op reinigingsmogelijkheden. “Als een klant met een uitdaging komt, kunnen zij oplossingen bieden waar in de vaste structuur binnen de schoonmaak niet aan gedacht wordt”, legt initiator en organisator van de Masterclass Edgar van Engelen uit. 

Het idee voor deze masterclassdag kwam voort uit een locatiebezoek van Edgar Van Engelen, directeur van Clear4Clean, aan het Riwal voetbalstadion van FC Dordrecht. “Men liep tegen een vervuiling aan die men niet weg kreeg. Er werd zelfs in het buitenland naar oplossingen gezocht. Ik gaf aan dat er zeker mogelijkheden zijn om de waargenomen vervuiling te verwijderen en er oplossingen dichter bij huis te vinden zijn. Hieruit ontstond de keuze voor de vijf masterclasses.”

Totaalspectrum aan oplossingen
De vijf masterclasses zijn bewust gekozen omdat ze afzonderlijk van elkaar mogelijkheden bieden om uitdagingen aan te gaan, maar gezamenlijk leveren zij een totaal spectrum aan oplossingen.

Zware aanslag in een doucheruimte bijvoorbeeld kan de innovatieve hogedrukmachines van AT Cleaningsystems deze weghalen. Voor het reguliere periodieke onderhoud bieden de machines van Numatic de oplossing. Voor het verwijderen van vuil in moeilijke plaatsen, maar ook in te zetten voor regulier periodiek onderhoud is stoomreinigen van Knol Cleaning Solutions de oplossing. Maar stoom, hogedruk en machinaal onderhoud heeft chemie van Werner & Mertz nodig voor het losmaken dan wel vervoeren van de vervuiling. Als kers op de taart is het voorkomen van nieuwe vervuiling door het aanbrengen van een nanocoating van Chemona de oplossing. Alles is dan ook verkrijgbaar bij een totaalleverancier als spin in het web, zoals Piecom.

De kleine groepen van 3 a 4 cursisten gaf de mogelijkheid om diep op de materie in te gaan. Van Engelen: “Schoonmakers zijn doeners en willen het liefst zelf ervaren hoe alles werkt en niet in een klassikale setting de praktijk aanhoren.”

Innovatieve hogedrukreiniging
Deze masterclass was voor veel deelnemers een eye-opener. Het gebruik van een hogedruk binnenshuis geeft dat geen wateroverlast, spetters of andere problemen? Nee de machines van AT Cleaning Systems zijn zo ontworpen dat je ze relatief makkelijk kan gebruiken in zelfs kleine ruimten zonder de verwachte problemen.

Roger van den Donker van ACW:”De meerwaarde van deze masterclasses is dat ze je nieuwe inzichten geven in de toepasbaarheid van de verschillende technieken. Je leert kijken in oplossingen in plaats van beperkingen.”

Nanocoating
Van Engelen vervolgt: “Onbekend maakt onbemind en zo keken de deelnemers naar deze masterclass, maar naarmate het verhaal vorderde en de toepassingen werden getoond én ervaren, kregen de deelnemers ook hier de inzichten waar ze deze techniek kunnen toepassen.”

Thomas Allart van Chemona: ”Door de kleineschalige setting en de ruimte van de masterclass konden we dieper op de materie ingaan. Het nodigde de cursisten bovendien uit om veel directere vragen te stellen.”

Stoomreinigen
Stoomreinigen is een oude techniek die zich in de loop van de jaren zich verder heeft ontwikkeld. “De bevlogenheid van Hilco Knol over stoomreinigen en de mogelijkheden zorgde tijdens de masterclass, dat de deelnemers zich realiseerde dat zij hun stoomreingers (die zij al hebben) veel breder en vaker in kunnen zetten.”

Hilco Knol van Knol Cleaning Solutions:”Een aantal cursisten werkt al met stoom, waardoor je kunt laten zien en vertellen waar nog meer mogelijkheden en kansen liggen om stoom te gebruiken in de schoonmaak.”

Dagelijkse en periodieke chemie
De toepassing van chemie van Werner & Mertz is wijd en zijd bekend. Wat kan men dan leren tijdens deze masterclass? Van Engelen: “De deelnemers weten hoe ze moeten reinigen, maar toch bleek dat tijd, chemie, tempratuur en kracht (de Cirkel van Sinner) van invloed zijn en werden tijdens de masterclass goed zichtbaar. Geeft de chemie de tijd om zijn of haar werk te doen, maar waar pas je welke chemie toe? Het allerbelangrijkste is dat chemie de rode draad is voor alle masterclasses en dat was de meerwaarde van deze masterclass.”

Robert de Brauwer van Werner & Mertz: “Hoe lang moet de chemie zijn werk doen? Als handvat kun je hiervoor gebruiken dat wanneer de behandelde oppervlak bijna gaat indrogen je de chemie moet afspoelen/moppen.”

Machinale vloerreiniging
Ook diverse soorten borstels, pads en machines kwamen aan bod, want wanneer pas je ze toe? Welke chemie heb je nodig? Hoe versterken deze elkaar? Tijdens deze masterclass kwam de synergie tussen Numatic en Werner & Mertz sterk naar voren. Jeff Hicks van Numatic: ”Samen ontstaat de versterking van onze individuele krachten en dat blijkt uit deze masterclassdag.”

Glenn Laurentius van Piecom:”Als totaalleverancier hebben we contact met alle bedrijven die de masterclasses verzorgen. We vinden het dan ook belangrijk dat kennis bij de deelnemers worden vergroot, waardoor zij breder naar oplossingen voor de uitdagingen gaan kijken. Wij kunnen de schoonmaakbedrijven daarin faciliteren.”

Geslaagde dag
“De masterclassdag is geslaagd”, blikt Van Engelen terug. “In eerste instantie was de insteek om de masterclasses te richten op de schoonmaakbedrijven en hun medewerkers c.q. leidinggevenden, maar ook groothandels bleken geïnteresseerd in deelname. Zo waren er vier medewerkers van Avodesch en was er belangstelling van een nog op te richten groothandel uit België.”

”Voor de eerste keer kan ik zeggen dat de dag geslaagd is. We gaan deze dag evalueren en kijken uit naar een vervolg in het tweede deel van 2018.”

Bron: www.schoonmaakjournaal.nl

23-11-2016

Nanocoat Nederland heeft een distributie-overeenkomst ondertekent met Nanocoat Automotive.
Paul Willering en Alexander Goes gaan zich focussen op voornamelijk rijdend materieel met hun bedrijf.

Paul en Alexander zijn geen onbekende in de automotive wereld. Met de producten van Nanocoat zullen zij verschillende bedrijven als
auto garages, poetsbedrijven, hoogwerker/kraan verhuur, trams/treinen en ander rollend materieel bedienen.

Als kickoff is Nanocoat Automotive trotse leverancier van de coatings aan Coronel Racing.
De nanocoatings van Chemona zijn verwerkt op de buggy's van Tim en Tom Coronel die meedoen aan de Dakar Rally.

Volg de Dakar blog en de activiteiten van Nanocoat Automotive op www.nanocoatautomotive.nl

 

 

10-10-2016

Het brugrestaurant boven de snelweg A4 is voorzien van een nanocoating van het merk Chemona. Het project uitgevoerd door Baart vastgoed onderhoud voor opdrachtgever Van der Valk ving juni jl. aan en is eind september afgerond. De verkrijte panelen en kozijnen van het pand zijn behandeld met het product 2C Perma Coat. De kleur van de panelen is na de applicatie van de transparante coating weer opgehaald en langdurig beschermt. 

27-09-2016

Schoonmaakbedrijf Osius is afgelopen week opgeleid en gecertificeerd Chemona applicateur geworden. Het personeel heeft met diverse type coatings een theorie en praktijk begeleiding genoten. De eerste opdrachten kunnen nu worden uitgevoerd door Osius. Heeft uw bedrijf ook interesse in een cursus met onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

07-09-2016

Schoonmaak platform Service Management publiceerde afgelopen week een artikel betreft de nanocoatings in de schoonmaak wereld. Chemona nanocoatings is zeer actief in deze markt en heeft diverse resultaten en objecten de laatste jaren behandeld met haar producten.

''Gebruik van nanotechnologie was jaren geleden een noviteit. Tegenwoordig is het toepassen van deze technologie rondom hygiëne en in de schoonmaakbranche al lang niet meer nieuw. Wel gaat de ontwikkeling onverminderd door. Maar hoe staat het er op dit moment voor? VSR liet een literatuurstudie uitvoeren en zet de feiten anno 2016 voor u op een rij. Een korte impressie. Ga voor de volledige leaflet naar de website van VSR.''

Lees het volledige artikel op Service Management:

 

http://servicemanagement.nl/nanotechnologie-schoonmaak-stand-zaken/

 

15-08-2016

Het skutsje van Earnewald met bemanning heeft de afgelopen twee weken zeer goede wedstrijden gevaren in strijd om het Skutsje kampioenschap 2016.
onder leiding van schipper Gerhard Pietersma zeilde het Skutsje ''Twee Gebroeders" naar een tweede plek overall. De Snekerpan ging met de titel ervandoor deze editie.

Onder het Skutsje van Earnewald is het product 2C Perma Coat (http://nanocoat.nl/producten/46-2c-perma-coat) vorig jaar geplaatst.

Chemona feliciteert de voltallige bemanning met deze knappe prestatie!

04-07-2016

Toolstation is een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Ons multi-channel concept biedt onze klanten de mogelijkheid om via de webshop te bestellen, bij een van onze vestigingen in Nederland of via de klantenservice.

Wij bieden veel meer dan alleen gereedschap; elektriciteit, installatie, schroeven, bevestigingsmiddelen, werkkleding en heel veel professionele merken maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. Het volledige assortiment is te vinden in de webshop, de catalogus en bij onze vestigingen.

Vanaf 1 juli zijn de producten van Chemona toegevoegd aan het assortiment om aan te kunnen bieden aan de klanten van Toolstation.

Meer informatie via:

http://www.toolstation.nl/

 

01-07-2016

De nano coatings van Chemona zijn onderdeel van het nieuwe assortiment van Royal Brinkman. “Vanuit de glastuinbouw komt steeds meer vraag naar onze producten. Aansluiting bij Royal Brinkman was voor ons een logische stap om telers eenvoudig te kunnen bedienen”, aldus Thomas Allart van Chemona Nanocoat Technologies.

Wat is Chemona Nanocoat Technologies voor bedrijf?
Wij zijn een bedrijf dat nanocoatings produceert. Dit zijn coatings op basis van nanotechnologie die voorwerpen beschermen tegen vuil en vocht en bijvoorbeeld kleuren terug halen op voorwerpen. We distribueren deze coatings wereldwijd, nu dus ook via de Royal Brinkman webshop. 

Waarom heeft Chemona Nanocoat Technologies ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij de Royal Brinkman webshop?
Vanuit kwekers kwamen er steeds meer vragen over de mogelijkheden van onze producten. Hier wilden we graag wat mee doen, maar de tuinbouw is best een gespecialiseerde wereld en je moet wel die taal kunnen spreken. Royal Brinkman spreekt die taal natuurlijk als geen ander en daarom leek een samenwerking ons een heel goed idee!

Welke producten van Chemona Nanocoat Technologies kunnen klanten terugvinden in de Royal Brinkman webshop?

Klanten kunnen hier terecht voor ons complete assortiment nanocoatings, ieder geschikt voor een andere ondergrond: textiel, beton, metaal, glas, noem het maar op. Zo’n nanocoating vormt een laag op moleculair niveau, waardoor je het niet ziet zitten, maar wat wel zorgt voor een goede bescherming. 

Waar kunnen klanten deze producten voor gebruiken?
In principe zijn de producten heel breed inzetbaar: ze zorgen ervoor dat materialen langer mooi blijven, dat ze minder vaak schoon gemaakt hoeven te worden en dat áls ze schoongemaakt moeten worden, dit veel makkelijker gaat. In de praktijk zien we dat klanten de producten vooral gebruiken voor toepassing op eb- en vloedvloeren voor extra waterresistentie, op goten ter voorkoming van verstoppingen, op glas ter voorkoming van aangroei van mos en algenvorming en op werkbanken en teelttafels zodat plantsappen niet in het materiaal trekken.

 

Lees voor verdere informatie:

http://webshop.royalbrinkman.com/newsoverview/samenwerking-chemona-nano-coatings

 

23-05-2016

Samen met ISS Facility Services en Nanocoat Nederland deed het ziekenhuis een succesvolle pilot met de toepassing van hoogwaardige coatings voor de bescherming en behandeling van tegelwanden, vloeren, voegen, spiegels, kranen, wasbakken en armaturen. Tijdens de pilot zijn 22 badkamers voorzien van een nanocoating van het merk Chemona op de klinische maag, darm, lever-afdeling van het ziekenhuis. Het project heeft in totaal nu 3,5 jaar geduurd. In die periode zijn veel activiteiten ontplooid om uitgebreide data te kunnen verzamelen. Het project is bijzonder en uniek omdat het een gezamenlijk project is van ISS, ziekenhuis Nij Smellinghe en de leverancier (Nanocoat Nederland). Er zijn diverse testen uitgevoerd, samen met de afdeling Quality Health Safety & Environment van ISS.

Lees het volledige artikel in magazine Zorginstellingen: https://issuu.com/bbvakmedianet/docs/lr_zin02_2015/24?e=3921137/34986104

 

18-05-2016

Retail groep Hema zet de coatings van Chemona in om makkelijker, sneller en milieuvriendelijker schoon te maken.
De eerste winkel in Ermelo is voorzien van producten voor de vloer, glas gevel en balie/winkelschappen.

De producten van Chemona reduceren het gebruik van schoonmaakmiddelen in de dagelijkse schoonmaak.
Daarnaast zorgen de coatings ervoor dat het personeel makkelijker en vriendelijker de vloeren, balies en winkelschappen netjes kunnen houden.

De shopcaravan in Ouddorp is tevens ook voorzien van de coating, daarnaast wordt er geïnventariseerd waar de producten van Chemona ingezet kunnen worden om de schoonmaak in de winkels te vergemakkelijken.

 

 

25-04-2016

Nanocoat levert iedere deelnemer aan de Star Sailors League regatta in Hamburg het product Polish & Coat.
De regatta zal worden verzeild in Hamburg en wordt georganiseerd door Yachtclub NRV. Meer dan 100 deelnemers uit 16 landen strijden 
om het felbegeerde prijzengeld van meer dan 100,000 CHF. De race is van 3 t/m 7 Mei.

De wedstrijden kunnen live gevolgd worden via: http://city.starsailors.com/

Geleverde product: http://nanocoat.nl/producten/25-polish-coat

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                   18-04-2016

Vrouwen in de autowereld zijn nog altijd schaars. Vrouwen die deelnemen aan woestijnrally’s al helemaal. Zowel aan de voorkant in de auto zelf, als aan de achterkant in de assistentie moet je ze met een loep zoeken. Vreemd eigenlijk, want in gesprek met onze omgeving is er juist bij dames veel enthousiasme en interesse. We komen er alleen niet mee in aanraking, omdat er ook nauwelijks voorbeelden en mogelijkheden zijn. En zo is de cirkel rond.
Wat als we die cirkel nou eens kunnen doorbreken?

Het is een wereldprimeur om aan de start te verschijnen met een team waarvan ook de ondersteuning compleet uit dames bestaat. Dit is wat wij gaan doen met het onna-onna rallyteam Les Gazelles. Met volledig bedoelen we ook echt volledig. Niet alleen piloot en navigator zijn vrouw, maar ook het team van monteurs en het management bestaat geheel uit dames. Dit moet lukken om techniek studentes de kans te bieden om te leren, ervaring op te doen en netwerk op te bouwen en om vrouwelijke voorbeelden te creëren.

Volg de dames via http://www.lesgazelles.nl/

 

11-04-2016

Speciaal voor de Tulpenrallye heeft Nanocoat Experience in samenwerking met Athlon op de keuringsdag een mobiele poetsplaats ingericht waar een beperkt aantal oldtimers gratis wordt voorzien onze coating. U wordt als deelnemer wegwijs gemaakt in de wereld van de Nanocoatings, waarom blijft uw oldtimer nu jaren beschermd tegen vuil en verdwijnt het regenboogeffect op uw ruiten. Allemaal vragen waar wij u onder het genot van een drankje graag antwoord op geven. 

Nano-experience

15-03-2016

Watersportwinkel George Kniest biedt de producten van Chemona aan op 16 t/m 20 maart in Amsterdam Rai.

De medewerkers van George Kniest kunnen u alle informatie bieden betreft het behandelen van uw boot op stand nr. 07.202.

 

01-03-2016

Watersport groothandel Belship brengt de nieuwe catalogus uit voor watersportvakhandel.
Belship biedt de producten van Chemona ook aan haar klanten aan.

Onderstaand de link om de catalogus te bekijken:

http://belship.nl/download/belshipcatalogus2016/

 

16-02-2016

Watersport distributeur Nanocoat Marine is vertegenwoordigd op beurs Boot-Holland in Leeuwarden.

Op stand 4040 treft u alle informatie rondom onze producten voor de watersport aan.

08-01-2016

Van 21 t/m 26 januari 2016 is Chemona Nanocoat Technologies aanwezig op vakantiebeurs Caravana in Leeuwarden.

Voor advies over onderhoud en bescherming van uw caravan, camper of tent bent u welkom bij ons op de stand.

 

http://caravana.eu/

 

06-10-2015

Interessant nieuws item bij RTLZ vandaag

http://www.rtlz.nl/tv/laatste-videos/nanotechnologie-wordt-steeds-belangrijker

31-08-2015

Bezoek de stand van Belship K.500 op de HISWA te water vanaf dinsdag 1 spetember t/m zondag 6 september en bekijk alle Chemona Nanocoat Coatings voor de watersport.

 

 

 

 

 

22-07-2015

Tijdens de Skûtsje wedstrijden in Friesland dit jaar vaart het Skûtsje van Earnewâld met coating op basis van nano technologie.

www.nanocoatmarine.nl

...

www.skutsjeearnewald.nl

 

 

29-06-2015

Wij feliciteren Team Brunel met het winnen van de laatste in port race in Goteborg en het behalen van de tweede plaats in de Volvo Ocean Race.

Het was een genoegen om met jullie samen te werken!

23-06-2015

Op 18 juni tijdens de Volvo Ocean Race stop-over in Den Haag was oprichter Thomas Allart te horen op BNR in het programma 'zaken doen met' in gesprek met Marijke Roskam over het bebruik van onze coating.

Luister hier de uitzending terug Uitzending BNR 18-06-2015

27-05-2015

Team Brunel van schipper Bouwe Bekking heeft vanmorgen de zevende etappe van de Volvo Ocean Race gewonnen door als eerste aan te komen in de Portugese hoofdstad Lissabon.

 
 

Het was al dagen stuivertje wisselen op de Atlantische Oceaan, waar een kopgroep van drie elkaar afwisselde als leider van de vloot. Maar de afgelopen twee dagen wist Team Brunel de leiding definitief te pakken en zelfs uit te bouwen naar acht mijl.

Tien dagen geleden vertrokken de boten vanuit het Amerikaanse Newport, voor de 2800 zeemijl lange oversteek naar Portugal. Dit is de tweede etappewinst van Team Brunel in deze vijftiende editie van de Volvo Ocean Race. Leider in het algemeen klassement is Abu Dhabi Racing.

19-05-2015

Tweede leven voor stoeltjes in stadion Kralendijk te Bonaire

In opdracht van Global Solar Investments  en de Nederlandse Antea Groep die verantwoordelijk is voor de nieuwe toplaag van de atletiekbaan zijn de stoeltjes op de tribune voorzien van een transparante coating.  Deze transparante coating is geleverd door de firma Chemona Nanocoat Technologies uit Voorschoten.                                                                                                   

De coating genaamd, 2C Perma Coat heeft voor een groot deel de originele kleur weer terug gehaald.

De stoeltjes die in het stadion van Kralendijk in Bonaire behandeld zijn komen oorspronkelijk  uit het oude AZ stadion in Alkmaar. 

De 1200 stoeltjes zijn weer in kleur herstelt na aantasting van zon en uv- licht. De 2C Perma Coat is aangebracht vlak voordat de Konings-spelen plaats vonden ter gelegenheid van Koningsdag.   

 

Meer informatie op:  www.nanocoat.nl

 

 

10-03-2015

Onze distributeur Nanocoat Marine staat op de Hiswa in de Rai vanaf woensdag 11 maart t/m zondag 15 maart 2015.

Bezoek Ale Bok in stand nummer 07.459 bij het onderhoudsplein voor verder informatie en de nieuwste ontwikkelingen.

19-02-2015

Team Brunel in De Volvo Ocean Race heeft samen met Bouwe Bekking gekozen voor het gebruik van een coating op basis van nanotechnologie. In het interview tijdens de stop over in Sanya praat Bouwe over zijn bevindingen. 

Interview Bouwe Bekking

 

 

16-01-2015

Tijdens de week van de bouw 2015 vind je onze Distributeur Industrial op de renovatie beurs van 9-13 februari in de Jaarbeurs Utrecht.

Bezoek de stand 07.C117 op de Renovatie Beurs voor meer informatie, adviezen en product demo's.

 

16-01-2015

Tijdens boot Holland www.boot-holland.nl van 6-11 februari 2015 staat onze distributeur Marine op de stand van Westers Nautic www.westersnautic.nl met onze producten voor de watersport.

Bezoek de stand 3024 voor advies en product demonstraties.

 

 

06-01-2015

Dennis en Valerio testen onze textile coating exterior (http://nanocoat.nl/producten/26-textile-coat-exterior) tijdens een uitzending van proefkonijnen in een zwembad, kijk ongeveer ter hoogte van minuut 3.40

Proefkonijnen uitzending 5-1-2014

 

02-01-2015

Op dinsdag 4 november 2014 organiseerde het VVVF Branchebureau een bijeenkomst over Nanotechnologie voor coatings. De bijeenkomst bood verffabrikanten, lijmfabrikanten, grondstofleveranciers en betrokken stakeholders de kans om kennis uit te wisselen en meer inzicht te krijgen over de kansen van nanotechnologie en risicobeheersing van het werken met nanodeeltjes.

Tijdens de bijeenkomst werd nanotechnologie bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Thomas Allart van Nanocoat International sprak aan de hand van een aantal voorbeeldcases uit zijn eigen bedrijf. Monique Groenewold (RIVM) gaf uitleg over de ontwikkelingen in wet-en regelgeving op nationaal en europees niveau waarmee bedrijven rekening moeten houden. Catarina Esteves (TU Eindhoven) gaf een beeld van de technologische mogelijkheden met nanotechnologie voor coatings. Fenneke Linker (DSM) ging in op het veilig werken met synthetische nanodeeltjes. Daarbij gaf ze aan welke voorzorgsmaatregelen de bedrijven kunnen nemen om gezondheidsrisico’s te beperken. Aan het einde hadden de deelnemers de gelegenheid hun ideeën voor te leggen of vragen te stellen aan de sprekers. Het was een boeiende middag. Concluderend kunnen we aangeven dat er al allerlei ontwikkelingen gaande zijn, maar dat veiligheids- en gezondheidsaspecten voorop staan.

 

http://www.veiligmetverf.nl/nieuwsbrief/editie-04-2

10-10-2014

Chemona® Nanocoat Technologies is official supplier van Team Brunel in de Volvo Ocean Race

De boot wordt behandeld met onze Cleaner, Polish & Coat, Conditioner, Multi Coat & Colour Protector Coat.

Voor verdere informatie zie:
www.teamsailingholland.com

Gerelateerde artikelen:
http://www.dutchyachtbuilding.com/jbn/innovation-trends/84-2014-05/175-team-brunel-opts-for-a-nanocoat-hull

02-09-2014

Watersportgroothandel Belship is de distributeur van Chemona® Nanocoat Technologies geworden voor de watersportwinkels en jachtwerven in Nederland.

Belship

 

25-08-2014

Vijfentwintig jaar nanotechnologie heeft veel opgeleverd. Maar de nanorevolutie belooft nog veel meer. Denk aan oprolbare computers en een beamer in je telefoon waarmee je op de muur kan projecteren. En Nederland loopt voorop.

Interview Vrij Nederland