De nano coatings van Chemona zijn onderdeel van het nieuwe assortiment van Royal Brinkman. “Vanuit de glastuinbouw komt steeds meer vraag naar onze producten. Aansluiting bij Royal Brinkman was voor ons een logische stap om telers eenvoudig te kunnen bedienen”, aldus Thomas Allart van Chemona Nanocoat Technologies.

Wat is Chemona Nanocoat Technologies voor bedrijf?
Wij zijn een bedrijf dat nanocoatings produceert. Dit zijn coatings op basis van nanotechnologie die voorwerpen beschermen tegen vuil en vocht en bijvoorbeeld kleuren terug halen op voorwerpen. We distribueren deze coatings wereldwijd, nu dus ook via de Royal Brinkman webshop. 

Waarom heeft Chemona Nanocoat Technologies ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij de Royal Brinkman webshop?
Vanuit kwekers kwamen er steeds meer vragen over de mogelijkheden van onze producten. Hier wilden we graag wat mee doen, maar de tuinbouw is best een gespecialiseerde wereld en je moet wel die taal kunnen spreken. Royal Brinkman spreekt die taal natuurlijk als geen ander en daarom leek een samenwerking ons een heel goed idee!

Welke producten van Chemona Nanocoat Technologies kunnen klanten terugvinden in de Royal Brinkman webshop?

Klanten kunnen hier terecht voor ons complete assortiment nanocoatings, ieder geschikt voor een andere ondergrond: textiel, beton, metaal, glas, noem het maar op. Zo’n nanocoating vormt een laag op moleculair niveau, waardoor je het niet ziet zitten, maar wat wel zorgt voor een goede bescherming. 

Waar kunnen klanten deze producten voor gebruiken?
In principe zijn de producten heel breed inzetbaar: ze zorgen ervoor dat materialen langer mooi blijven, dat ze minder vaak schoon gemaakt hoeven te worden en dat áls ze schoongemaakt moeten worden, dit veel makkelijker gaat. In de praktijk zien we dat klanten de producten vooral gebruiken voor toepassing op eb- en vloedvloeren voor extra waterresistentie, op goten ter voorkoming van verstoppingen, op glas ter voorkoming van aangroei van mos en algenvorming en op werkbanken en teelttafels zodat plantsappen niet in het materiaal trekken.

 

Lees voor verdere informatie:

http://webshop.royalbrinkman.com/newsoverview/samenwerking-chemona-nano-coatings