Chemona Nanocoat Technologies ontvangt in de week van 25-29 juni 2018 relaties en klanten op het evenemententerrein van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. Het bedrijf is sinds 2014 official supplier van Team Brunel in de Volvo Ocean Race dat zondag 24 juni j.l. op de derde plaats eindigde.

Chemona Nanocoat Technologies leverde verschillende producten aan Team Brunel. “Zo maakte het team onder meer gebruik van onze poetsproducten voor de buitenkant van het schip”, vertelt directeur Thomas Allart van Chemona Nanocoat Technologies. “Voor de binnenzijde leverden wij een antibacteriële coating.” Daarnaast zorgde het bedrijf voor een goed zicht voor de bemanning door de behandeling van de skibrillen met een speciale coating die de aanslag van zout water voorkomt.

De relaties en klanten van Chemona Nanocoat Technologies kunnen in de week van 25-29juni 2018 zelf een kijkje nemen op de boot van Team Brunel om bijvoorbeeld te zien hoe de zeilers slapen en eten. Ook kunnen ze met de bemanning in gesprek over hun ervaringen tijdens de ruim 80.000 kilometer lange zeilrace die vorig jaar begon.

Het Chinese Dongfeng won de etappe voor team AkzoNobel en Mapfre en legde meteen ook beslag op de eindzege. Daardoor mag Carolijn Brouwer zich samen met haar twee teamgenotes tot de eerste vrouwelijke winnaars van de Volvo Ocean Race rekenen.

Bron: www.vvvf.nl